Portada > Actualitat > Notícies > Més de 300 comensals al dinar de la Gent Gran i molta energia al Dekamusical, al segon dia de Festa Major

Més de 300 comensals al dinar de la Gent Gran i molta energia al Dekamusical, al segon dia de Festa Major

30/07/2022

La festa de reconeixement de les persones que hagin fet 90 anys es celebrarà al desembre

Ahir, divendres 29 de juliol, va ser el segon dia de la Festa Major al poble. Es va poder recuperar el dinar de la gent gran a la Fàbrica amenitzat pel Duet Ària. El restaurant La Bimba va ser l'encarregat de servir a més de 300 comensals. La regidora de Gent Gran, Mònica Pons, va donar la benvinguda als avis i les àvies i va agrair l'esperit de lluita que han tingut aquests darrers anys. L'alcalde, Francesc Bonet, va aprofitar per confirmar que l'acte de celebració d'aquelles persones que hagin fet 90 anys, es celebrarà al desembre.

A la tarda, l'Escola de dansa Trackdance va oferir una actuació d'estils diversos a la plaça de l'Ajuntament, amb molt bona acollida de públic. En el mateix emplaçament va tenir lloc la prova del Joc de Colors Dekamusical, retransmesa en directe per Canal SET. Totes les colles es van disputar amb molta energia i moviment aquesta prova que buscava fer un reconeixement a la música dels darrers temps.

Per tancar la nit festiva, la plaça va acollir també els concerts de les bandes BALKAN PARADISE ORCHESTRA, EL PONY PISADOR i DJ CRISTIAN. PEAZ.

Podeu veure més imatges de la jornada a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

La Festa continua avui amb el torn del teatre, a les 18.30 h a la plaça de l’Església “Les vacances de Madame Roulotte”A les 20 i a les 23 h, a La Fàbrica el conjunt instrumental imprescindible de Festa Major: l’Orquestra La Chatta. A les 21.30 h a la plaça de l'Església, Ball de Diables La Sella s'encarregarà de l'espectacle pirotècnic i la cremada del campanar. I a la nit concerts de LOS MAMBO JAMBO ARKESTRA, JOAN GARRIGA & EL MARIATXI GALÀCTIC i DJ ALBERT SONDER. Trobareu tota la informació al programa de Festa Major.

Arxivat a: Festes
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022
Festa Major 2022