Portada > Actualitat > Notícies > Diversos actes de vandalisme malmeten el Parc de la Campinya aquest agost

Diversos actes de vandalisme malmeten el Parc de la Campinya aquest agost

01/09/2022

Des de l'Ajuntament es demana a la ciutadania compromís amb el civisme

La primera setmana d’agost es van produir diversos actes de vandalisme al Parc de la Campinya de Santa Eulàlia. El gronxador va quedar totalment destruït, es van malmetre les fustes delimitants del parc així com la taula de pícnic i el banc de fusta. A més a més, a l’espai s’hi va acumular brutícia que denotaven un mal ús i poc respecte al veïnatge i a l’ús compartit de les infraestructures.

Els desperfectes que s’hi van ocasionar comportaran la reparació total de la fusta perimetral que delimita el parc, la retirada de les restes del que era el gronxador, la reparació o substitució del banc de fusta així com de la taula de pícnic, també serà necessària la neteja exhaustiva de l’espai així com la retirada dels elements restants dels danys. A part de les tasques que dugui a terme la brigada, també serà precís la compra d’un nou gronxador.

Més enllà de desperfectes al mobiliari, aquestes accions suposen un increment en les despeses de manteniment municipal. En concret, aquestes destrosses suposaran un sobrecost d’entre 3.000 i 4.000 €.

L'Ajuntament lamenta aquestes accions que perjudiquen a totes les persones convivents i es demana a la ciutadania compromís i respecte, que inclou també la denúncia dels actes incívics i vetllar entre tots del poble. Incidents com aquests denoten la necessitat de continuar treballant en campanyes de conscienciació, com la de SER Cívica, que mostrava el comportament bàsic per la convivència i de respecte envers les persones i els materials compartits.

Arxivat a: General, Joventut, Obres i Serveis, Urbanisme
Vandalisme Parc de la Campinya 2022
Vandalisme Parc de la Campinya 2022
Vandalisme Parc de la Campinya 2022
Vandalisme Parc de la Campinya 2022
Vandalisme Parc de la Campinya 2022
Vandalisme Parc de la Campinya 2022
Vandalisme Parc de la Campinya 2022