Portada > Actualitat > Notícies > Ronçana Comerç Actiu organitza la primera edició de la Fira al Centre

Ronçana Comerç Actiu organitza la primera edició de la Fira al Centre

12/09/2022

El divendres 30 de setembre a partir de les 17h, la Carretera de Barcelona s'omplirà de parades i activitats

L'associació Ronçana Comerç Actiu organitza, amb el suport de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i la Diputació de Barcelona, la primera Fira al Centre, amb l'objectiu de donar vida al tram més comercial del municipi amb la participació de comerços, serveis i restaurants. El divendres 30 de setembre a partir de les 17h, la Carretera de Barcelona entre la plaça Pere Vilardebò i l'espai comercial Can Francesc s'omplirà de parades i activitats per a tots els públics.

Les botigues del poble sortiran al carrer i obriran les portes dels seus locals, allargant l'horari comercial fins les 21h. Els participants a "Botigues al carrer" són: Farmàcia Vela, La Bugaderia, Centre Beauty, Asinfor Informàtica, Electricitat Casals, Farmàcia Salayet, Peixos Marina, Òptica Duran - Centre Auditiu, Imma Perruquers, Can Vila Nou, Can Ferrer, Santa Eulàlia Natura, DonaRun, Da Capo Músics, Küru-küru, El Talleret, Can Burguès, Institut Odontològic Ronçana i Finqualis.

A més, per donar vida als carrers, s'han organitzat diferents activitats, les quals tindran lloc als mateixos comerços i a la plaça dels Encants, que es converteix en el punt central de la fira. El programa de la jornada és el següent:

  • De 17 a 20h: Taller de labors a Can Ferrer.
  • 18h: Classe oberta "It's a baby dragon" (per a nadons d'un i dos anys) al Jardí de Helen Doron. Cal inscripció prèvia a l'escola.

Les activitats a la plaça dels Encants seran:

  • 17h: Berenar amb promoció especial a El Quiosc.
  • 17.15h: Exhibició de ball a càrrec de l'Escola de dansa Trackdance.
  • 18h: Taller de rutina facial a càrrec del Centre Beauty. Cal inscripció prèvia al centre.
  • 19h: Taller superchef: milkshakes, per a infants de 3 a 12 anys, a càrrec de Helen Doron. Les places són limitades.
  • 19.30h: Activitat dirigida de Hit Dance a càrrec de DonaRun.

La jornada es completa amb la Nit del Pintxo als bars i restaurants associats a Ronçana Comerç Actiu, ja que cadascú oferirà un pintxo i una beguda amb un preu de 3,5 euros. De 20.30 a 22h hi haurà una batucada que farà parada als bars que hi participen, els quals són: La Bimba, Pizzeria Di Mara, Petra II, El Quiosc, La Vostra Pizza, La Lola i Can Rajoler Fusión.

 

Arxivat a: Promoció Econòmica
Fira al Centre
Fira al Centre
Fira al Centre
Fira al Centre