Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les activitats esportives per a la gent gran "Caminem!" i "En moviment!"

Comencen les activitats esportives per a la gent gran "Caminem!" i "En moviment!"

13/09/2022

Les caminades i els cursos tindran lloc fins al juliol de l'any vinent

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha engegat aquest mes de setembre un nou curs de les activitats esportives per a la gent gran "Caminem!" i "En moviment!", les quals s'allargaran fins al juliol de 2023.

En el cas de Caminem! no cal inscripció prèvia i es tracta d'una activitat gratuïta. Les persones participants poden escollir fer una caminada de nivell suau els dilluns, dimecres i divendres al matí, o bé una d'intensitat alta els dimarts i dijous al vespre. En la primera setmana, van participar a les passejades entre 15 i 20 persones per grup, una xifra que des de la Regidoria es valora molt positivament, però alhora s'espera que augmenti en les properes trobades.

Els cursos de En moviment! es realitzen en dos grups, dimarts i dijous al matí, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Tenen un cost de 15 euros per temporada i les inscripcions es poden realitzar el primer dia de l'activitat a La Fàbrica.

Arxivat a: Esports
Caminem
Caminem 22-23
En moviment 2022