Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Santa Eulàlia de Ronçana obre 10 sessions per millorar del benestar emocional

El CAP de Santa Eulàlia de Ronçana obre 10 sessions per millorar del benestar emocional

19/09/2022

Tots els dimecres, del 28 de setembre fins al 14 de desembre

A partir de dimecres 28 de desembre el CAP Santa Eulàlia de Ronçana (camí de Can Torres, s/n - 08187 | Santa Eulàlia de Ronçana), oferirà 10 sessions grupals adreçades a persones a partir de 20 anys que pateixin trastorn d'ansietat o depressió lleu o moderada. Aquestes sessions es realitzaran tots els dimecres fins al 14 de desembre d'11 a 13 h.

 

Aquesta activitat, conduïda per la referent en benestar emocional, Eva Maria Ródenas, pretén ajudar a conèixer millor com gestionar els moments d'ansietat, conèixer què passa i a disposar d’eines per millorar el benestar personal. En aquestes sessions també es practicaran tècniques de relaxació i de gestió emocional.

 

Per a inscriure's als tallers us podeu adreçar al CAP, o bé consultar al professional de referència. Des de l'Equip d'Atenció Primària Vall del Tenes informen que el nombre de participants està limitat per tal de poder fer un millor seguiment de les dinàmiques i les activitats. 

 

 

Arxivat a: Atenció a la ciutadania, Benestar Social, General, Salut
sessions de millora del benestar emocional