Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia busca persones voluntàries per a col·laborar amb Protecció Civil

Santa Eulàlia busca persones voluntàries per a col·laborar amb Protecció Civil

03/10/2022

L’entitat fa una crida per col·laborar en la protecció de la població, els béns materials i el medi ambient

Protecció Civil de Santa Eulàlia vol incorporar noves persones voluntàries a l’equip. L’entitat treballa per protegir la ciutadania, els béns materials i el medi ambient. Per a formar-hi part, només cal ser major d’edat, no tenir antecedents penals i comprometre's a realitzar almenys 60 hores anuals.

Actualment, les persones voluntàries que en formen part col·laboren en situacions d’emergència, com per exemple el temporal del 21 d'agost, duen a terme tasques de suport en dispositius en esdeveniments i campanyes, com la recent campanya de Tinença Responsable d'animals de companyia, i treballen conjuntament amb els cossos de seguretat i emergències, com la Festa de l'Esport, en col·laboració amb la Policia Local. Els objectius de l'entitat són preveure les situacions de risc col·lectiu greu o catàstrofes, protegir les persones, els béns i el medi ambient i contribuir a la rehabilitació i reconstrucció de les zones afectades.

Els beneficis per col·laborar amb Protecció Civil són diversos. En clau de formació, es reben cursos especialitzats i exclusius a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. A més, els serveis prestats puntuen a moltes borses de treball per oposicions. I en clau de valors, donat que es duen a terme serveis pel municipi i la ciutadania, també hi ha guany humà, com a responsables d'activitats imprescindibles per a la convivència i la seguretat de la ciutadania. I finalment també s'adquireixen coneixements per a actuar en situacions d'emergència, prevenció d'accidents i coordinació d'esdeveniments.

Si voleu fer-vos voluntaris o voluntàries, tan sols cal que envieu un correu electrònic a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

 

Aquesta activitat és regulada per la LLEI 4/1997, de 20 de maig, de protecció civil de Catalunya, pel DECRET 27/2001, de 23 de gener, pel qual s'aprova el Reglament de les associacions del voluntariat de protecció civil de Catalunya i per l’Ordre INT/202/2017, de 28 de juliol, sobre les actuacions que han de desenvolupar les associacions del voluntariat de Protecció Civil.

 

 

Arxivat a: Atenció a la ciutadania, General
protecció civil 2022
protecció civil 2022
protecció civil 2022
protecció civil 2022
protecció civil 2022
protecció civil 2022
pamflet protecció civil 2022

Arxius adjunts