Portada > Actualitat > Notícies > La Taka llança una enquesta per desenvolupar el Pla Local de Joventut 2022-26

La Taka llança una enquesta per desenvolupar el Pla Local de Joventut 2022-26

05/10/2022

El dilluns 10 d'octubre és el darrer dia per respondre l'enquesta

La Regidoria de Joventut - La Taka vol donar veu als joves a través de dues enquestes per poder crear el nou Pla Local de Joventut dels propers 4 anys. Aquest document serà l'instrument de planificació per formular les polítiques adreçades a la joventut o que tenen en consideració a la població jove del municipi. L'enquesta pretén conèixer l'opinió les necessitats existents reals a fi de fer un bon disseny del pla. Per tant, es necessita la col·laboració dels joves de Santa Eulàlia, d'entre 12 i 30 anys. 

S'han creat dues enquestes, una per a joves d'entre 12 i 18 anys, i l'altre per la franja de 19 a 30 anys. Totes, de durada breu i anònimes, s’estructuren en 8 temàtiques: salut, feina, mobilitat, habitatge, participació, cultura, esports i igualtat. Els resultats seran de gran utilitat per fer una diagnosi el més realista possible de la situació actual del col·lectiu i les valoracions rebudes es tindran en compte a l’hora de fer el disseny del pla.

Podeu respondre el qüestionari fins al dilluns 10 d'octubre.

Enllaços de les enquestes:

- Joves d’entre 12 i 18 anys (https://forms.gle/TmkNDy6tfohBX5pn9)

- Joves d’entre 19 i 30 anys (https://forms.gle/1YND5jSJSwLQ39dh6).

 

Arxivat a: Atenció a la ciutadania, General, Joventut
Enquesta Pla Joventut 2022