Portada > Actualitat > Notícies > Els Premis Tardor obren el formulari en línia per enviar proposta de nominats

Els Premis Tardor obren el formulari en línia per enviar proposta de nominats

18/10/2022

Es pot emplenar a través del nou web de Canal SET fins el 23 d'octubre

Durant aquesta setmana, del 17 al 23 d'octubre, la ciutadania pot fer arribar les seves propostes de nominats a la 9a edició dels Premis Tardor a través del formulari en línia disponible a la pàgina web de Canal SET.

Els Premis Tardor, nascuts el 2013, són un reconeixement a les entitats, persones i empreses de Santa Eulàlia de Ronçana més destacades de l'any. Hi ha 7 categories:

  • Premi Cultural: Persones i entitats que formen part del món cultural de Santa Eulàlia, així com aquelles qui porten el nom del nostre municipi arreu.
  • Premi Esportiu: Persones i entitats dedicades a l'esport que destaquen pels seus mèrits personals o col·lectius, pels seus valors o la seva aportació a Santa Eulàlia.
  • Premi Social: Persones i entitats que duen a terme una tasca social i solidària.
  • Premi d'Emprenedoria i Empresa: Comerços i empreses amb seu a Santa Eulàlia que destaquin pel seu producte o servei, per la seva dimensió o per la seva posició.
  • Premi a l'Entitat de l'Any: Entitat de Santa Eulàlia que ha destacat durant el darrer any per la seva feina.
  • Premi a la Persona de l'Any: Persona de Santa Eulàlia que ha destacat durant el darrer any per la seva feina.
  • Premi d'Honor a la Trajectòria: Persona que ha de ser reconeguda pel seu camí professional o de manera voluntària.

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu (RCA) ja treballen per tenir-ho tot a punt per a la 9a edició, la qual se celebrarà el proper dissabte 19 de novembre a La Fàbrica. Els novens Premis Tardor comptaran de nou amb el sopar que precedeix l'entrega de premis i que està preparat per diferents restauradors locals. Les entrades es posaran a la venda el proper 7 de novembre.

Arxivat a: Comunicació
Premis Tardor 2022
Premis Tardor 2022
Premis Tardor 2022