Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia inaugura la nova plaça Onze de Setembre

Santa Eulàlia inaugura la nova plaça Onze de Setembre

07/11/2022

L'acte tindrà lloc aquest dissabte 12 de novembre a les 12 del migdia

Aquest dissabte, 12 de novembre, a partir de les 12h tindrà lloc l'acte d'inauguració de la remodelada plaça Onze de Setembre. L'acte serà obert a tothom i comptarà amb un concert-vermut amb Dystopia i De Cara a la Pared.

La plaça es vol convertir en un lloc on estar en pau amb la família i els amics i, alhora, ser un espai versàtil i multifuncional on celebrar fires i esdeveniments de tota mena. La nova plaça disposa d'una vegetació que embolcallarà els diferents espais, tot complementant les espècies d’arbrat existent amb espècies autòctones que contribuiran a la biodiversitat de la zona. El projecte "Un bosc espès", de Barri Studio, és el resultant d'un procés participatiu on la ciutadania va poder votar la proposta que més els agradava.

Els gairebé 1.500 metres quadrats de la plaça i els 435 del tram adjacent del carrer Mare de Déu de la Salut conformen la nova plaça, que compta amb una zona infantil delimitada, una guingueta, un escenari, nou enllumenat, una font d’aigua, l’escultura de l’Onze de Setembre i també amb una zona lliure d’elements arquitectònics. Precisament, aquesta nova distribució permetrà que la plaça esdevingui un lloc significatiu i de punt de trobada per a la gent de Santa Eulàlia, on s’hi puguin celebrar actes, esdeveniments, fires i festes de tota mena.

Arxivat a: Alcaldia, General, Obres i Serveis
Inauguració plaça Onze de Setembre
Inauguració plaça Onze de Setembre