Portada > Actualitat > Notícies > Es fan públics els nominats a la 9a edició dels Premis Tardor

Es fan públics els nominats a la 9a edició dels Premis Tardor

08/11/2022

La gala tindrà lloc el proper dissabte 19 de novembre i les entrades ja es poden comprar a Can Ferrer

L'edició d'enguany dels Premis Tardor ja té els finalistes de cada categoria. Els nominats a Persona de l'any 2022 són el jove cuiner Bernat Iglesias, la jugadora d'hoquei Carla Castro i l'escriptor Joaquim Brustenga.

El premi a l'Entitat de l'any es disputarà aquesta vegada entre Donants de sang, Joc de Colors i el Teatre Nacional del Tenes.

Els finalistes del Premi Cultural són Alexis Pérez, Ariadna Rulló i Diables La Sella i els del Premi Esportiu, Avril Serrano, Carla Castro i Lali Masriera.

Aquesta vegada, el Premi Social, una categoria creada l'any passat, es convertirà en un homenatge a totes aquelles persones, famílies, entitats, col·lectius i organitzacions que van donar suport a les persones refugiades de la guerra d'Ucraïna. Finalment, els nominats al Premi d'Emprenedoria i Empresa són DonaRun, Küru-küru i Neftis.

El Premi d'Honor es donarà a conèixer uns dies abans de la gala.

L’Ajuntament de Santa Eulàlia, Ronçana Comerç Actiu i Canal SET promouen els Premis Tardor, que distingeixen les persones, entitats i empreses que hagin destacat per la seva activitat durant aquest any. Els guardons es lliuraran el proper dissabte 19 de novembre a La Fàbrica, després del sopar. Les entrades ja es poden adquirir a Can Ferrer.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Nominats Premis Tardor 2022