Portada > Actualitat > Notícies > Canal SET inicia les emissions en alta definició

Canal SET inicia les emissions en alta definició

09/01/2023

Per seguir la programació, es recomana localitzar el nou canal: Canal SET HD

Coincidint amb l'inici d'any, Canal SET ha iniciat les emissions en alta definició en període de proves. És possible que hagin tingut problemes amb la recepció del senyal: en aquest cas, podria ser que sigui necessari fer una resintonització o una cerca manual de Canal SET HD. També és possible que aquest nou canal s'hagi substituït automàticament o bé estigui al final del llistat de canals del seu aparell.

En cas de rebre només el senyal d'àudio, en una pantalla en negre sense imatge, voldrà dir que el seu televisor no accepta canals en alta definició. Per tant, hauran de mantenir sintonitzat el canal que tenien fins ara, que potser haurà canviat de posició al llistat del seu aparell.

Si tenen qualsevol problema, poden contactar amb Canal SET a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al telèfon 93 844 67 43 o per Whatsapp al 628 29 01 59.

Arxivat a: Comunicació
Canal SET HD