Portada > Actualitat > Notícies > Un miler de persones omplen els carrers de Santa Eulàlia per rebre els Reis

Un miler de persones omplen els carrers de Santa Eulàlia per rebre els Reis

11/01/2023

La Cavalcada va recuperar el recorregut tradicional i els infants van poder parlar amb Ses Majestats a La Fàbrica

Els tres Reis, Melcior, Gaspar i Baltasar, van ser rebuts amb tots els honors a Santa Eulàlia. La Cavalcada de Reis 2023 del passat dijous va aplegar a més d'un miler de persones, que es van repartir entre la plaça Onze de Setembre i La Fàbrica, punt d'inici i final d'enguany. El recorregut va tornar a ser el d'anys anteriors, modificat en les dues darreres edicions per les restriccions a causa de la pandèmia.

Les carrosses dels Reis, acompanyades de la Colla de Diables La Sella, van sortir de la plaça i tot el seguici va fer via fins el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, on Ses Majestats van rebre la clau per obrir totes les cases del poble i deixar-hi els regals, de la mà de l'alcalde Francesc Bonet. A continuació, els nens i nenes del poble els van fer entrega de les cartes i els van poder saludar en persona. Mentrestant, Ronçana Comerç Actiu va organitzar una xocolatada popular, que va comptar amb més de 1.000 persones. Els Reis i els seus patges van repartir més de 100kg de caramels.

Abans de l'inici de la Cavalcada, els Reis van visitar la gent gran del municipi, fent parada a la residència de Santa Eulàlia i la residència La Vall.

Des de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i la Regidoria de Festes es vol agrair la col·laboració i participació de totes les persones, entitats i comerços que van fer possible, un any més, la cavalcada de Reis.

Arxivat a: Festes
Reis 2023
Reis 2023
Reis 2023
Reis 2023
Reis 2023
Reis 2023
Reis 2023
Reis 2023
Reis 2023
Reis 2023