Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia viurà la festa de Carnestoltes el 18 de febrer

Santa Eulàlia viurà la festa de Carnestoltes el 18 de febrer

25/01/2023

La Regidoria de Festes anuncia les activitats de la celebració i obre les inscripcions per participar al concurs de disfresses

Santa Eulàlia es prepara per celebrar el Carnestoltes amb l’organització de dos concursos de disfresses (infantil i adults), la tradicional rua, la desfilada i l’entrega de premis. A més, després d’anys sense poder-se celebrar donades les restriccions per la pandèmia, enguany retorna el tradicional sopar popular i la posterior cloenda amb DJ.

La festa arrencarà a la sala polivalent de La Fàbrica a les 16 h amb el carnestoltes infantil. Hi haurà animació, berenar i un concurs infantil al qual els i les participants es podran inscriure el mateix dia fins a les 17 h. La rua de Carnestoltes s’iniciarà a les 18 h des de La Fàbrica i recorrerà el barri del Rieral fins a la seva tornada a La Fàbrica. L’aturada per gaudir de la passarel·la i de l’exhibició de disfresses es farà a la Plaça Onze de Setembre. En acabat, a La Fàbrica es farà el sopar popular (tiquets anticipats al bar de La Fàbrica fins al 17 de febrer). A continuació, hi haurà el veredicte del jurat i es comptarà amb la presència del Rei Carnestoltes, qui anunciarà els guanyadors i les guanyadores del concurs. A diferència dels darrers anys per les restriccions de la pandèmia, es recuperarà la tradicional cloenda amb música festiva i DJ.

Les categories i els premis són:

  • INDIVIDUAL:
  1. Xec RCA 50€
  2. Xec RCA 35€
  3. Xec RCA 25€
  4. Infantil: joguines
  • GRUP:
  1. 100€
  2. 65€
  3. 45€
  4. Infantil: joguines
  • COMPARSA:
  1. 200€
  2. 140€
  3. 100€
  • CARROSSA:
  1. 200€
  2. 125€
  3. 75€

Les inscripcions al concurs de disfresses es faran online a través d’un formulari i es rebran inscripcions fins el dijous 16 de febrer a les 19 h. Les bases del concurs les podeu consultar al document adjunt a aquesta notícia.

 

Arxivat a: Festes
Carnestoltes 2023
Carnestoltes 2023
Rua Carnestoltes 2023

Arxius adjunts