Portada > Actualitat > Notícies > Convocada la 14a edició del Certamen Literari de Relat Breu

Convocada la 14a edició del Certamen Literari de Relat Breu

03/02/2023

En aquesta edició homenatja al poeta, novel·lista, dramaturg, lingüista i assagista català Josep Vallverdú i Aixalà, en motiu del centenari del seu naixement

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja han convocat la 14a edició del Certamen Literari de Relat Breu, que enguany vol homenatjar el poeta, novel·lista, dramaturg, lingüista i assagista català Josep Vallverdú i Aixalà, en motiu de la celebració del centenari del seu naixement.

Hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys i els treballs s'han d'inspirar i/o contenir total o parcialment aquests versos del llibre "Indíbil i la boira":

No s'ha presentat; no ha dit el seu nom. Ahir tampoc no va fer-ho.

Presentació dels treballs:

Els treballs han de ser originals i inèdits, escrits en prosa i en català.

Cada participant només pot presentar un treball.

L’extensió dels treballs no podrà sobrepassar les 3 pàgines Din-A4, a una sola cara, doble espai, font Times o similar i cos de lletra 12. El número de paraules serà un mínim de 700 i un màxim de 1.200.

Un quart full presentarà el treball: hi constarà el títol del relat i un pseudònim que permetrà la identificació de l’autor/a. Tots quatre fulls aniran grapats.

Es presentarà 1 original i 6 còpies del treball. Tot dins un sobre gran, tancat i adreçat a la Biblioteca de Santa Eulàlia, indicant el títol del treball i el pseudònim.

Els treballs han de ser anònims, no s’acceptaran originals ni còpies signades.

A l’interior del sobre s’hi inclourà un altre sobre petit i tancat identificat amb el pseudònim, que ha de contenir la informació següent: nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte, correu electrònic i fotocòpia del DNI de l'autor del treball.

Adreça de lliurament i termini:

S’admetran els treballs rebuts a la Biblioteca fins el 23 de març del 2023.

L'adreça és: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. Mestre Joan Batlle, 6. 08187 Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona).

Veredicte i premis:

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 5 de maig del 2023 al Sopar literari a La Fàbrica. A l’acte es lliuraran els premis i cada autor premiat llegirà un fragment de la seva obra. Els autors premiats es comprometen a acudir personalment a l’acte de lliurament. En cas d’impossibilitat podran designar una persona que els representi.

Els premis seran vals per bescanviar als comerços del municipi associats a Ronçana Comerç Actiu valorats amb:

  • 1r premi: 400€
  • 2n premi: 250€
  • 3r premi: 150€

Jurat:

El Jurat del 14è Certamen Literari de Relat Breu estarà format per persones vinculades a la vida cultural, educativa i associativa del municipi.

Per a més informació, podeu contactar al telèfon 93 844 81 88 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el cartell del Certamen, el tríptic informatiu i les bases completes.

Arxivat a: Cultura
14è Certamen Literari
14è Certamen Literari
Tríptic 14è Certamen Literari
Tríptic 14è Certamen Literari

Arxius adjunts