Portada > Actualitat > Notícies > La 3a edició del FemmArt arriba aquest dissabte a Sant Simple

La 3a edició del FemmArt arriba aquest dissabte a Sant Simple

06/03/2023

Les jornades d'art i feminisme, sorgides de l'Assemblea Jove, ompliran d'activitats tot el dia

Aquest dissabte 11 de març Sant Simple acollirà la 3a edició del FemmArt, les jornades d'art i feminisme organitzades per La Taka i l'Esplai Santa Eulàlia. L'activitat, sorgida dels Pressupostos Joves d'enguany, compta amb un ampli programa que mostra la figura de la dona des de diverses perspectives artístiques.

El FemmArt, englobat dins les activitats del Mes de la Dona, arrancarà a les 10.30 h amb un esmorzar de benvinguda seguit, a les 11 h, del taller participatiu "Més enllà de la regla: desmuntant mites", a càrrec de Sílvia Garrell. En acabat, a les 12.30 h hi haurà un taller obert de ganxet i una mostra de llibres en femení, en col·laboració amb la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. El matí acabarà amb el concert vermut a les 13 h amb Júlia Pascual.

La tarda començarà a les 18 h amb la presentació de les exposicions de: Ivanka Eston, Margalida Escoda, Zoe No, Ari Baró, Carme Peiroten, Sara Ariza, Xènia Baró, Caterina Alomar, Marta Ruaix, Martina Santacreu i Mar Galbez. A partir de les 18.30 h hi haurà diferents concerts de veus femenines, amb Aina Vilageliu, Júlia Bazán, Raquel Moreno, Lídia García, Maria Casanova i Gemma Martínez. El vespre seguirà amb música i el concert de MLP'E i, després del sopar, es tancaran les jornades amb DJ Sistandpunk.

Arxivat a: Joventut, Polítiques de Gènere
FemmArt III
FemmArt III