Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia augmenta en 25 punts els indicadors de transparència

Santa Eulàlia augmenta en 25 punts els indicadors de transparència

16/03/2023

L'eina Infoparticipa atorga un 67,31% a la comunicació pública de l'Ajuntament disponible al web i al portal de transparència

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP), un grup de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), elabora anualment el Mapa Infoparticipa. Es tracta d'una eina que avalua la transparència de les institucions públiques de Catalunya per tal de garantir la qualitat i la transparència de la comunicació pública.

Enguany, l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obtingut un 67,31%, el que suposa un augment del 25% respecte a l'any anterior.

El Consistori seguirà treballant per aconseguir el Segell Infoparticipa, que s'atorga quan s'assoleixen almenys el 85% dels indicadors. Aquest segell és el certificat del Laboratori que certifica l'assoliment dels indicadors de transparència de la pàgina web i del portal de transparència.

Arxivat a: Comunicació
Infoparticipa
Infoparticipa