Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta a Santa Eulàlia el primer llibre publicat sobre el riu Tenes i el seu entorn

Es presenta a Santa Eulàlia el primer llibre publicat sobre el riu Tenes i el seu entorn

25/04/2023

"El riu Tenes i el seu paisatge. Un passeig fotogràfic" es presentarà el dimecres 3 de maig a les 20 h a la Biblioteca

"El riu Tenes i el seu paisatge. Un passeig fotogràfic" és el primer llibre que es publica sobre el riu Tenes i el seu entorn. De la mà de veïns i veïnes que trepitgen el territori, amb sensibilitat i estima pel paisatge, els vuit autors han treballat en aquesta publicació que dona testimoni de la riquesa natural i paisatgística i de la diversitat del riu.

El llibre ha estat escrit per M. Àngels Bonet, Assumpta Bosch, Jesús Cano, Júlia Cantos, Lluís Galobart, Lluís Gascon, Josep Prims i Pere Gendra com a coordinador, i compta amb el pròleg de Martí Boada i la col·laboració del Grup Excursionista de Bigues i Riells (GEBRACB). L'Ajuntament de Santa Eulàlia, així com altres Consistoris que compten amb el Tenes al seu entorn, també hi ha col·laborat.

La presentació a Santa Eulàlia de Ronçana tindrà lloc el proper dimecres 3 de maig a les 20 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

El llibre està dividit en tres parts. La primera és una explicació general del riu des dels punts de vista de la geografia, la vegetació, la fauna i el patrimoni. La part central i la més extensa consta d’un passeig fotogràfic des dels inicis del naixement fins a la seva desembocadura al Besòs. I per últim, la tercera part, és una breu descripció del camí fluvial. En aquest apartat s’hi adjunta el track del recorregut.

Arxivat a: Cultura
Llibre riu Tenes
Llibre riu Tenes

Arxius adjunts