Portada > Actualitat > Notícies > "El riu Tenes i el seu paisatge. Un passeig fotogràfic" es presenta a la Biblioteca

"El riu Tenes i el seu paisatge. Un passeig fotogràfic" es presenta a la Biblioteca

08/05/2023

El llibre es pot adquirir a Can Ferrer i es pot trobar a la Biblioteca

El passat dimecres 3 de maig es va presentar el llibre "El riu Tenes i el seu paisatge. Un passeig fotogràfic" a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia. La publicació es pot consultar a la Biblioteca i també es pot adquirir a Can Ferrer.

Es tracta del primer llibre que es publica sobre el riu Tenes i el seu entorn, elaborat per veïns i veïnes que trepitgen el territori, amb sensibilitat i estima pel paisatge. Els vuit autors han treballat en aquesta publicació que dona testimoni de la riquesa natural i paisatgística i de la diversitat del riu.

El llibre ha estat escrit per M. Àngels Bonet, Assumpta Bosch, Jesús Cano, Júlia Cantos, Lluís Galobart, Lluís Gascon, Josep Prims i Pere Gendra com a coordinador, i compta amb el pròleg de Martí Boada i la col·laboració del Grup Excursionista de Bigues i Riells (GEBRACB). L'Ajuntament de Santa Eulàlia, així com altres Consistoris que compten amb el Tenes al seu entorn, també hi ha col·laborat.

El llibre està dividit en tres parts. La primera és una explicació general del riu des dels punts de vista de la geografia, la vegetació, la fauna i el patrimoni. La part central i la més extensa consta d’un passeig fotogràfic des dels inicis del naixement fins a la seva desembocadura al Besòs. I per últim, la tercera part, és una breu descripció del camí fluvial. En aquest apartat s’hi adjunta el track del recorregut.

Arxivat a: Cultura, Medi Ambient
Presentació llibre riu Tenes
Presentació llibre riu Tenes
Presentació llibre riu Tenes
Presentació llibre riu Tenes
Presentació llibre riu Tenes
Presentació llibre riu Tenes