Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Extraordinari del proper dimarts 16 de maig

Ordre del dia del Ple Extraordinari del proper dimarts 16 de maig

12/05/2023

El Ple tindrà lloc a les 19 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat l'ordre del dia del Ple Extraordinari convocat pel proper dimarts 16 de juny a les 19 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

El Ple porta a aprovació la successió del contracte del servei de neteja als equipaments municipals a favor de l'empresa Coral Cleaning SL i la concertació de préstec amb el Programa de Crèdit Local (PCL) de la Diputació de Barcelona per un import de 1.459.908,52 euros. També es porta a aprovació la resolució de les al·legacions presentades per la Societat Associated Investment SL i el Sr. Joan Cortés Uño, relatives al Decret d'alcaldia 2023/200.

Finalment, el Ple porta a aprovació la modificació de Crèdit 11/2023: Crèdit Extraordinari per fer transferència de capital a l'Organisme Autònom Set Comunicació, i la modificació de l’Ordenança Fiscal 3 - Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu l'ordre del dia complet.

Arxivat a: Alcaldia, General
Ple març

Arxius adjunts