Portada > Actualitat > Notícies > La 13a edició de la Fira del Tomàquet se celebrarà a Santa Eulàlia el dissabte 22 de juliol

La 13a edició de la Fira del Tomàquet se celebrarà a Santa Eulàlia el dissabte 22 de juliol

05/06/2023

La fira s'allargarà durant tot el dia i comptarà amb tallers, visites guiades i diferents activitats per a tots els públics

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana acollirà la 13a edició de la Fira del Tomàquet el dissabte 22 de juliol, aquesta vegada en un sol dia, amb programació al matí i a la tarda, amb motiu de les eleccions de diumenge 23 de juliol.

La reconeguda fira vallesana inclourà diverses activitats per a tots els públics, com tallers, visites guiades o el tradicional show cooking. A més a més, els visitants obtindran el llibret “Varietats antigues de tomàquets del Vallès” i podran comprar tomàquets i productes locals directament als pagesos i productors de la comarca que cultiven i elaboren de forma artesanal. Properament, es presentarà el programa complet de la fira.

La Fira del Tomàquet està organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Eulàlia i el Consell Comarcal del Vallès Oriental. La Fira del Tomàquet s'organitza amb la col·laboració de Llavors Orientals, Slow Food Vallès, El Molí d'en Vendrell i Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental, amb el suport de Diputació de Barcelona, Xarxa de Productes de la Terra, Turisme Vallès i Vall del Tenes Agrària.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Fira tomàquet 2022