Portada > Actualitat > Notícies > Francesc Bonet és reelegit alcalde per majoria absoluta pel mandat 2023-2027

Francesc Bonet és reelegit alcalde per majoria absoluta pel mandat 2023-2027

19/06/2023

Bonet va assegurar que treballaran per "un poble més acollidor, viu, sostenible i connectat"

La sala Pau Casals de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja va acollir, aquest dissabte al migdia, l'acte de constitució de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana pel mandat 2023-2027. Francesc Bonet va ser reelegit alcalde gràcies a la majoria absoluta dels 11 regidors de Poble Unit aconseguits als comicis del 28 de maig. Per la seva banda, els dos regidors d'Independents-ERC, l'únic partit a l'oposició, van votar el líder republicà, Arnau Queralt.

En un Consistori format per primera vegada per més dones que homes (set davant de sis), Francesc Bonet va jurar el càrrec i va rebre la vara de l'alcalde per part de la presidenta de la mesa, Maria Lázaro. El nou alcalde va fer un repàs a les actuacions dutes a terme en aquest darrer mandat, uns anys que, segons Bonet, els han "exigit al màxim com a persones i com a Administració", i va tenir "un record per a totes les persones que hem perdut amb la pandèmia".

Francesc Bonet va assegurar: "Som conscients que haurem d'afrontar reptes importants com la sequera o Can Naps, però seguirem treballant per fer possible un poble més acollidor, viu, sostenible i connectat". "En aquestes eleccions ens ha sorprès el poble de Santa Eulàlia; això vol dir que anem pel bon camí i no canviarem la nostra manera de fer, no deixarem d'escoltar el poble", va afegir. L'alcalde va afirmar que "Santa Eulàlia s'ha de construir de manera conjunta, de forma dialogant" i va dir que mai s'hauria imaginat "ser alcalde amb aquests resultats, amb tanta confiança".

Un Francesc Bonet emocionat va agrair el suport de companyes i companys i de la família i va seguir: "Des de petit m'han ensenyat a afrontar els reptes que es presenten, us prometo que treballaré incansablement perquè totes aquestes persones que han confiat en mi i en Poble Unit puguin dir d'aquí a quatre anys que van prendre una bona decisió".

Per la seva banda, Arnau Queralt va felicitar el reelegit alcalde i va afirmar que faran "bona feina", tot i que "serà una experiència molt interessant i molt estimulant".

 

Així, l'arc municipal per al mandat 2023-2027 és el següent:

- Poble Unit: Francesc Bonet (alcalde), Anna Montes, Manel Imedio, Mònica Pons, Jordi Carreras, Marta Domínguez, Sergi Castro, Ana Arrieta, Judith Andújar, Jordi Orriols i Maria Lázaro.

- Independents-Esquerra: Arnau Queralt i Violeta Alcojor.

 

El proper dijous 29 de juny tindrà lloc un ple extraordinari que servirà per configurar el cartipàs municipal i repartir les regidories.

 

En aquest enllaç podeu veure el vídeo complet de l'acte.

 

Podeu veure en aquest enllaç totes les fotografies de l'acte.

Arxivat a: Alcaldia, General
Acte de constitució de l'Ajuntament (2023-2027)
Acte de constitució de l'Ajuntament (2023-2027)
Acte de constitució de l'Ajuntament (2023-2027)