Portada > Actualitat > Notícies > La Santakafarra tindrà lloc el 15 de juliol a la tarda

La Santakafarra tindrà lloc el 15 de juliol a la tarda

07/07/2023

L'acció va ser escollida per l'Assemblea Jove amb 669 punts

El dissabte 15 de juliol la plaça de l'Església serà l'escenari de la Santakafarra, un dels actes de la prèvia de Festa Major. L'acció sorgeix de la darrera Assembla Jove i va sumar 669 punts. Per tal d'augmentar el pressupost de l'activitat, s'hi ha afegit la proposta de Nit de DJ's, la qual disposarà d'un pressupost menor al que inicialment havien demanat el grup de joves que l'organitzaven. Així, les dues accions es faran el mateix dia.

També coincidirà amb "Le Concorde", la Cronoescalada organitzada pel Club Ciclista. Aquesta començarà a les 19 h, hora a partir de la qual hi haurà servei de barra. El sopar jove tindrà lloc a les 21 h i el DJ SFER, a partir de les 23 h. Mentrestant, els joves podran pujar al toro mecànic.

Arxivat a: Festes, Joventut
Santakafarra
Santakafarra