Portada > Actualitat > Notícies > El torneig de ping-pong, la Santakafarra, la Cronoescalada, el ball i la festa de Sant Cristòfol enceten la programació de Festa Major

El torneig de ping-pong, la Santakafarra, la Cronoescalada, el ball i la festa de Sant Cristòfol enceten la programació de Festa Major

17/07/2023

Més de 30 persones participen al torneig de ping-pong

Aquest cap de setmana Santa Eulàlia de Ronçana ha començat a respirar l'ambient de Festa Major, que concentrarà els actes del 27 al 30 de juliol.

El divendres a la tarda el Casal de la Gent Gran va omplir el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica al recapte d'aliments i productes d'higiene personal en favor de Càritas, tot amenitzat amb una sessió de ball.

Dissabte va arrencar amb el torneig de ping-pong (fotos: Àngel Bravo), organitzat per la regidoria d'Esports, i al que hi van participar gairebé 40 persones. A la tarda, la plaça de l'Església va aplegar la Santakafarra, una festa sorgida de l'Assemblea Jove i organitzada juntament amb La Taka. Paral·lelament, el Club Ciclista Vall del Tenes va dur a terme la primera edició de la Cronoescalada "Le Concorde", amb un recorregut des de la plaça de l'Ajuntament fins a la plaça de l'Església.

El diumenge va ser el torn de la Festa de Sant Cristòfol, liderada pel Retro Car Club Ronçana en col·laboració amb la Federació Catalana de Vehicles Històrics i l'Ajuntament. La presentació de la 13a Fira del Tomàquet, a càrrec del cuiner santaeulalienc Bernat Iglesias, va aplegar un centenar de persones a La Fàbrica, que van poder degustar les dues tapes elaborades allà mateix.

Arxivat a: Esports, Festes, General
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong
Torneig ping-pong