Portada > Actualitat > Notícies > La campanya de donació de sang de juliol compta amb 76 donacions

La campanya de donació de sang de juliol compta amb 76 donacions

25/07/2023

34 van ser donants de plasma

La quarta campanya de donació de sang de l'any especial de Festa Major, que va tenir lloc a La Fàbrica el passat 20 de juliol, va comptar amb 76 donacions i, a més, 34 de plasma. Alhora, 10 persones van donar per primera vegada.

La xifra ha augmentat respecte a la tercera jornada de 2023, a la qual 41 persones van donar sang. Aquesta campanya de juliol va ser similar a la de febrer, que va superar qualsevol de les sis campanyes de l'any passat a Santa Eulàlia, per això, es fa una crida a seguir participant-hi i mantenir el ritme de donacions.

En total aquest any hi ha hagut 251 donacions de sang.

Arxivat a: Sanitat
Campanya donació de sang