Portada > Actualitat > Notícies > La Fàbrica presenta els cursos i formacions per la temporada 2023-2024

La Fàbrica presenta els cursos i formacions per la temporada 2023-2024

27/07/2023

Les inscripcions es podran fer a partir del 4 de setembre de dilluns a divendres de 16.30 a 21 h

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica ha presentat els cursos i formacions per a la propera temporada 2023-2024, que arrancarà al setembre. La Fàbrica acollirà cursos i tallers anuals d'activitats com dibuix i pintura, dansa, balls de saló, ball en línia, ioga, tai-txí, guitarra, anglès, català, patchwork i hipopressius, que passa a ser anual.

També hi haurà diferents cursos trimestrals i píndoles formatives, com el taller de sevillanes que continua, el curs per aprendre a fer servir la màquina de cosir i dos cursos sobre art (Egipte i Món medieval) i els banys de gong. Alhora, hi haurà un taller de memòria i un sobre qualitat de vida dedicat als més grans i una píndola de defensa personal. Des de l'àrea d'Esports es tornen a organitzar els grups del "Caminem!" i de "En moviment!".

Finalment, hi ha els cursos i tallers organitzats per algunes entitats, en aquest cas, pel Casal de la Gent Gran, la Colla de Gitanes i de sardanes i Club d'Escacs.

La Biblioteca també reiniciarà els cinc clubs de lectura: Fantàstida, juvenil, d'adults, de llegir teatre i feminista.

Les inscripcions s'obriran el proper dilluns 4 de setembre al mateix Centre Cívic i Cultural, en horari de dilluns a divendres de 16.30 a 21h. També es podran formalitzar a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Per a més informació, consulteu el document adjunt a aquesta notícia. Trobareu els documents necessaris per realitzar les inscripcions a l'apartat de La Fàbrica d'aquest web.

Arxivat a: Cultura
Cursos La Fàbrica 2023-24

Arxius adjunts