Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia celebra el tercer dia de Festa Major amb els actes principals

Santa Eulàlia celebra el tercer dia de Festa Major amb els actes principals

30/07/2023

La jornada concentra diverses proves del Joc de Colors, el correfoc i molta música

Aquest dissabte Santa Eulàlia de Ronçana va viure un dels dies més intensos de la Festa Major. El matí va ser pel Joc de Colors, amb les proves de la piscina "Cool Pool" i la prova culinària "Vermood", a les instal·lacions de Pinedes del Castellet. Després de la migdiada, les quatre colles es van presentar als Camps de l'Escola Ronçana per disputar la prova americana "Dry Brustingui". Ben a prop, al bosquet de l'escola, els més menuts van poder gaudir de l'espectacle familiar i musical "Folkids", a càrrec de la Cia. Pep López i Sopars de Duro.

La música també va ser la protagonista a La Fàbrica, escenari del concert i ball amb l'esperada Orquestra La Chatta, que va amenitzar la festa amb temes de diferents estils.

La Colla de Diables La Sella, acompanyada dels Dimonis Enroscats de l'Alcúdia, va ser l'encarregada d'encendre la nit amb el correfoc i l'espectacular crema del campanar.

A la plaça de l'Ajuntament, els grups musicals T-Nue i La Sra. Tomasa van pujar a l'escenari amb molta energia per fer ballar i cantar al públic. En acabat i per tancar la nit, va ser el torn de Dj Dimo & Albert Sonder i Dj Arnau & Dj DavidFS & Dj Frodig.

Podeu veure més imatges de la jornada a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

Avui diumenge 30 de juliol acaba la Festa Major. Obren la darrera jornada la missa de Festa Major i la Gran Melé de Petanca. També tindran lloc les darreres proves del Joc de Colors: al matí la prova "Enredats" i a la tarda la prova de multijocs, "Xifres i lletres".  Pels més menuts, la Cia. JAM oferirà al bosquet de l'Escola Ronçana l’espectacle infantil "L'actitud". La festa acabarà amb el Sopar de germanor i l'entrega de premis amb El Gran Veredicte i finalment, comiat de Festa Major amb Pd Cames Ajudeu-me.

Trobareu tota la informació al programa de Festa Major.

Arxivat a: Festes, General
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023