Portada > Actualitat > Notícies > Els Grocs guanyen la 28a edició del Joc de Colors

Els Grocs guanyen la 28a edició del Joc de Colors

31/07/2023

La Melé de Petanca, un espectacle infantil, proves del Joc de Colors, el sopar de germanor i el gran veredicte tanquen la Festa Major 2023

La colla dels Grocs es va adjudicar la primera posició al Joc de Colors 2023, que en aquesta Festa Major celebrava la 28a edició. Els campions es van donar a conèixer ahir a la nit al Gran Veredicte, que va tenir lloc després del sopar de germanor. Els Grocs es van adjudicar la victòria amb 107 punts, seguits de ben a prop dels Blaus, que van sumar 101 punts. Els Verds en van aconseguir un total de 96 i els Vermells, 88.

L'entrega de premis del Joc de Colors 2023 va comptar amb la retransmissió en directe per Canal SET i va acabar amb la traca de fi de festa a càrrec del Ball de Diables La Sella. La nit va cloure amb la música de PD Cames Ajudeu-me a la mateixa plaça de l'Ajuntament.

La Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana va viure ahir diumenge la seva última jornada, que va començar al matí amb la gran Melé de petanca al Club de Petanca La Campinya i la Missa de Festa Major. A la tarda, els més menuts van gaudir de l'espectacle infantil "L'actitud", de la companyia JAM.

Els colors es van disputar dues proves: al matí, la prova de corda "Enredats" al Parc de Can Font, i a la tarda, el "X1FR35 I 773TR35" a la plaça de l'Ajuntament. La prova d'estirar la corda va mostrar les habilitats físiques i la coordinació de cada colla. El Xifres i lletres, per la seva banda, els va posar a prova formant paraules i fent càlcul mental.

Amb el títol obtingut enguany per la colla dels Grocs, el palmarès històric del Joc de Colors l'encapçalen els Grocs amb 12 victòries, seguits dels Blaus amb 7. Els Verds i els Vermells compten amb 4 edicions guanyades cadascun. Cal tenir en compte, però, que en la segona edició del Joc de Colors de 1996, Grocs i Blaus van compartir la primera posició del podi.

Des de la Regidoria de Festes es vol agraïr a totes les persones que han participat i han fet possible, un any més, que aquesta Festa Major hagi estat tot un èxit. El regidor Manel Imedio va destacar "la gran implicació de tots els colors, tan grans com petits", i "la col·laboració entre les colles i Cocos". Imedio va explicar que enguany s'ha notat "la voluntat que tot surti bé i tothom pugui gaudir de la Festa, sobretot els menuts". El regidor de Festes també va parlar de "la gran quantitat de gent que ha assistit i participat a tots els actes", ja que "la plaça de l'Ajuntament i la Terrasseta del xafarranxo s'han quedat petites en algun moment". Manel Imedio, a banda d'agrair a tothom la feina feta, va explicar que "s'ha millorat el nou format", però que des de l'Ajuntament seguiran "prenent nota de tot allò que es pot millorar".

Arxivat a: Festes, General
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023
Festa Major 2023