Portada > Actualitat > Notícies > Albert Forns, nou conductor del Club de Lectura de la Biblioteca

Albert Forns, nou conductor del Club de Lectura de la Biblioteca

27/09/2023

El periodista i escriptor dirigirà el Club de Lectura, que seguirà la temporada el 24 d'octubre amb el llibre "Boulder" d'Eva Baltasar

La Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja compta amb el periodista i escriptor Albert Forns (Granollers, 1982) com a conductor de la nova temporada del Club de Lectura. Així, Forns agafa el relleu d'Alba Dalmau, que per motius laborals no pot seguir al capdavant del Club de Lectura, el qual va arrancar el 12 de setembre amb "La Fabricanta" de Dolors Monserdà.

El periodista és un apassionat de la literatura amb una impressionant trajectòria professional que el converteix en una figura respectada en el món de les lletres. Ha guanyat diversos premis, incloent el Premi BBVA Sant Joan de novel·la amb “Abans de les cinc som a casa” (Edicions 62, 2020), el premi Llibres Anagrama amb “Jambalaia” (Anagrama, 2016) i el Premi Documenta amb la seva primera novel·la, “Albert Serra (la novel·la, no el cineasta)” (Empúries, 2013). Forns també col·labora en reconeguts diaris com L’Ara, La Vanguardia i amb les revistes literàries Time Out Barcelona i L’Avenç, on comparteix els seus anàlisis perspicaços i recomanacions de lectura amb el públic.

Més recentment, ha publicat “I el cel ens va caure al damunt” (Edicions 62, 2023), on narra un dels bombardeigs més sàdics de la Guerra Civil: el de Granollers, al 31 de maig de 1938. El llibre inclou els relats de 60 persones que van viure els esdeveniments i recull el minut en què les bombes van caure i la destrucció que van generar.

"Boulder", segon llibre de la temporada

La primera sessió amb el nou dinamitzador serà el proper dimarts 24 d’octubre a les 18.15 h, amb el llibre “Boulder” d’Eva Baltasar, la primera novel·la en català de la història seleccionada al Premi Booker. Per participar en aquesta sessió i les següents podeu contactar directament amb la Biblioteca.

Arxivat a: Cultura
Albert Forns