Portada > Actualitat > Notícies > Els Premis Tardor celebraran el 10è aniversari el 18 de novembre a La Fàbrica

Els Premis Tardor celebraran el 10è aniversari el 18 de novembre a La Fàbrica

05/10/2023

Fins el 15 d'octubre es poden proposar persones, entitats i empreses de Santa Eulàlia que mereixin ser premiades

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu (RCA) ja treballen en la propera edició dels Premis Tardor, que enguany celebren els seus 10 anys. Els premis són un reconeixement a entitats, persones i empreses del municipi i tindran lloc el proper dissabte 18 de novembre a La Fàbrica.

Al llarg de les properes setmanes s'aniran coneixent els detalls de la gala i del tradicional sopar, però, de moment, la ciutadania pot fer arribar les seves propostes de nominats omplint la butlleta que es pot trobar a Can Ferrer i a l'Òptica Duran - Centre Auditiu. A través de la pàgina web de Canal SET també es poden enviar propostes. Les nominacions es poden fer arribar fins diumenge vinent, 15 d'octubre.

Les categories seran set: Premi Cultural, Esportiu, Social, d'Emprenedoria i Empresa, a l'Entitat de l'any, a la Persona de l'any i el Premi d'Honor a la trajectòria. Enguany caldrà adjuntar a la nominació una justificació amb els motius que fan mereixedors del premi a cada proposta.

La 10a edició dels Premis Tardor comptaran de nou amb el sopar que precedeix l'entrega de premis i que està preparat per diferents restauradors locals. Els tiquets es posaran a la venda aquest dissabte, 7 de novembre.

Arxivat a: Comunicació
Premis Tardor 2023
Premis Tardor 2023

Arxius adjunts