Portada > Actualitat > Notícies > Un miler de persones visiten la Fira de Nadal de Santa Eulàlia

Un miler de persones visiten la Fira de Nadal de Santa Eulàlia

20/12/2023

Amb més de 40 parades d'alimentació i artesania, hi va haver tallers per a tota la família, música i brou de Nadal

 L'edició d'enguany de la Fira de Nadal de Santa Eulàlia de Ronçana ha repetit l'èxit de l'any passat, amb un miler de visitants que es van aplegar el diumenge 10 de desembre a la plaça Onze de Setembre i el carrer Mare de Déu de la Salut. La fira va comptar amb 28 parades de productes artesanals i de proximitat, on s'hi va poder comprar fruita seca, neulots, mel, bijuteria i complements, decoració de Nadal, peces fetes en ganxet, cosmètica natural i artesania en fusta i guix. A més, hi havia 12 parades d'entitats del municipi i sis de comerços i serveis de Ronçana Comerç Actiu.

Al llarg del matí es va poder passejar amb cavalls, una activitat a càrrec d'Amics del Cavall, i el públic va gaudir de les ballades de sardanes, de les Gitanes, de la tabalada del Ball de Diables de SER i de Jay Events. Com ja va sent tradicional, tota la família va poder anar a buscar el Tió amb l'Esplai Santaka i els Gegants, amb més de 100 tions regalats, tornant a la plaça per gaudir del concert vermut amb el grup musical "Irina and the covers".

A la tarda, Nous Indrets va oferir la cantada d'havaneres i la companyia El Gripau Blau va deleitar els més menuts amb l'espectacle d'animació infantil "Nadal musical". La xocolatada i la cantada de nadales també van ser de les activitats més participatives de la tarda.

Com cada any, es va repartir el brou de Nadal, elaborat pel bar-restaurant La Bimba, que també va cuinar una paella.

L'Ajuntament vol agrair a paradistes, comerciants, entitats, músics i a totes les persones que van col·laborar i fer possible la Fira de Nadal d'enguany.

La Contracorrent amb una nova ubicació

La 3a edició de la cursa popular solidària La Contracorrent es va traslladar del Parc de Can Font a la plaça Onze de Setembre, fent un recorregut circular de 5 quilòmetres. Amb 160 persones inscrites a la cursa d'adults i més de 40 nens i nenes de 3 a 12 anys a les curses infantils, la prova va recaptar 993,56 euros destinats a Càritas.

Podeu consultar els resultats en aquest enllaç i veure totes les fotografies a la seva pàgina web.

Arxivat a: Fires i Sector Primari, General, Promoció Econòmica, Promoció Local
Fira de Nadal 2023
La Contracorrent 2023
La Contracorrent 2023
La Contracorrent 2023
La Contracorrent 2023
La Contracorrent 2023
La Contracorrent 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023
Fira de Nadal 2023