Portada > Actualitat > Notícies > La panera de Reis de les parades del Mercat setmanal ja té guanyadora

La panera de Reis de les parades del Mercat setmanal ja té guanyadora

15/01/2024

Núria Valldeoriola, veïna de Santa Eulàlia, va recollir dissabte els productes de cada parada

Aquest dissabte, 13 de gener, es va celebrar el sorteig de la panera de Reis del Mercat setmanal de Santa Eulàlia, a la qual s'hi podia trobar un producte de cada parada. La persona guanyadora és Núria Valldeoriola, veïna del poble.

El sorteig es va fer entre totes les butlletes dipositades a les bústies del mateix mercat. Hi podien participar totes les persones que fessin una compra feta durant el mes de desembre per un valor de cinc euros.

Arxivat a: Promoció Econòmica, Promoció Local
Sorteig panera mercat
Sorteig panera mercat