Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia celebrarà la festa de Carnestoltes el 10 de febrer

Santa Eulàlia celebrarà la festa de Carnestoltes el 10 de febrer

18/01/2024

La Regidoria de Festes ha anunciat les activitats previstes pel dissabte i ha obert les inscripcions per participar al concurs de disfresses.

La celebració del Carnestoltes arriba a Santa Eulàlia de Ronçana el dissabte 10 de febrer, amb l'organització de dos concursos de disfresses (infantil i adults), la tradicional rua, la desfilada i l'entrega de premis. En acabat, a La Fàbrica, hi haurà el tradicional sopar popular, pel que es podran comprar els tiquets anticipats al bar de La Fàbrica per 6,5 euros (inclou entrepà de botifarra i beguda).

La festa arrencarà a la sala polivalent de La Fàbrica a les 16 h amb el carnestoltes infantil. Hi haurà animació, berenar i un concurs infantil al qual els i les participants es podran inscriure el mateix dia fins a les 17 h. La rua de Carnestoltes s’iniciarà a les 18 h des de La Fàbrica i recorrerà el barri del Rieral fins a la seva tornada a La Fàbrica. L’aturada per gaudir de la passarel·la i de l’exhibició de disfresses es farà a la plaça Onze de Setembre. Després del sopar, hi haurà el veredicte del jurat i es comptarà amb la presència del Rei Carnestoltes, qui anunciarà els guanyadors i les guanyadores del concurs.

En cas de pluja, se suspendrà la rua i la passarel·la i exhibició de disfresses es farà a La Fàbrica. Les colles inscrites al concurs de disfresses hauran de presentar-se igualment amb les carrosses.

Les categories i els premis són:

  • INDIVIDUAL:
  1. Xec RCA 50€
  2. Xec RCA 35€
  3. Xec RCA 25€
  4. Infantil: joguines
  • GRUP:
  1. 100€
  2. 65€
  3. 45€
  4. Infantil: joguines
  • COMPARSA:
  1. 200€
  2. 140€
  3. 100€
  • CARROSSA:
  1. 200€
  2. 125€
  3. 75€

Les inscripcions al concurs de disfresses s'han de realitzar en línia a través d’un formulari i es rebran inscripcions fins el dijous 8 de febrer a les 19 h. Les bases del concurs les podeu consultar al document adjunt a aquesta notícia.

Arxivat a: Festes
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024

Arxius adjunts