Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia obre la convocatòria per adjudicar 12 habitatges a joves de 18 a 30 anys del municipi

Santa Eulàlia obre la convocatòria per adjudicar 12 habitatges a joves de 18 a 30 anys del municipi

29/01/2024

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds del 15 de febrer al 15 de març

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha presentat el projecte d'habitatge jove al municipi, amb 12 pisos de lloguer a l'edifici de la Carretera de Barcelona, 78. Els habitatges van destinats a joves d'entre 18 i 30 anys empadronats al municipi i que compleixin amb els requisits establerts a les bases de la convocatòria. És el primer projecte d'aquestes característiques que es posa en marxa a Santa Eulàlia, donant resposta a una part de la demanda creixent d'habitatge per part del col·lectiu jove que vol quedar-se a viure al poble.

L'edifici disposa de quatre habitatges de dues habitacions (de 55,65 m2) i de vuit habitatges de tres habitacions (quatre de 72,35 m2 i quatre de 78,42 m2). Tots ells inclouen en el lloguer un traster i dues places d'aparcament. Cada habitatge estarà format per una unitat de convivència, és a dir, un nucli format per dues o tres persones que es comprometen a viure juntes i que, per tant, es presentaran a la convocatòria de forma conjunta. Cal tenir en compte que una mateixa persona no pot constar en més d'una sol·licitud i que totes les persones de la unitat de convivència han de complir amb tots els requisits de les bases.

La durada dels contractes de subarrendament serà de 4 anys improrrogables, amb una durada mínima de 3 mesos. El preu del lloguer serà de 250€ (IVA inclòs) per habitació. En aquest preu no s’inclouen les despeses de neteja, impostos i taxes, subministraments i assegurança de responsabilitat civil. Caldrà dipositar una fiança equivalent a una mensualitat.

Procés d'adjudicació

Les unitats de convivència hauran de presentar la sol·licitud del 15 de febrer al 15 de març, ambdós inclosos. Es faran tres sortejos amb les persones admeses: un per a les unitats de convivència de dues persones, un per a les de tres persones i, un cop adjudicats els pisos, un per establir la llista de borsa individual. La resta de les unitats de convivència admeses formaran part de dues llistes d’espera, segons el número d’habitacions dels habitatges sol·licitats.

Es publicaran les llistes al taulell d’anuncis de l’Ajuntament i a ser.cat

Jornades de portes obertes

L'Ajuntament organitza dues jornades de portes obertes a l'edifici perquè aquelles persones que hi estiguin interessades puguin veure els habitatges i el seu interior. Aquestes jornades seran dissabte 17 de febrer d'11 a 13.30 h i dijous 22 de febrer de 17 a 20 h. Per fer una visita guiada i evitar esperes, es recomana sol·licitar cita omplint el formulari d'aquest enllaç, tot i que la reserva prèvia no és obligatòria.

Tanmateix, per a aquelles persones soles que no hagin format una unitat de convivència i hi estiguin interessades, s'organitzarà una trobada per dinamitzar la coneixença de diferents persones que puguin tenir afinitat i presentar una sol·licitud conjunta. La jornada tindrà lloc el dimarts 20 de febrer de 19 a 21 h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Qui pot accedir-hi?

Les persones interessades cal que compleixin amb els següents requisits:

 • Edat: Totes les persones de la unitat de convivència han de tenir entre 18 i 30 anys (ambdós inclosos) en la data de publicació de la convocatòria.
 • Ingressos bruts per persona: Mínim de 614,65€/mes o 8.605,15€/any i màxim de 1.920,78€/mes o 26.891,09€/any.
 • Antiguitat: Han de ser persones empadronades a Santa Eulàlia de Ronçana amb una antiguitat mínima de 5 anys, continus o discontinus, en els darrers 10 anys.
 • Necessitat d'habitatge: Cal que les persones sol·licitants tinguin necessitat d’habitatge. No podran aplicar-hi persones que disposin d’un habitatge en propietat.
 • Inexistència d'antecedents per delictes sexuals.

Quedaran excloses del procés les persones que:

 • No compleixin o acreditin suficientment la totalitat dels requisits d’admissió.
 • Falsifiquin dades i/o documents aportats.
 • Presentin la sol·licitud fora de termini.

 

En aquest enllaç hi trobareu les bases completes, on hi ha tota la documentació requerida. Un cop les persones interessades disposin d'aquesta documentació, poden presentar la seva sol·licitud de forma telemàtica en aquest enllaç.

El Punt Jove La Taka oferirà atenció presencial per resoldre dubtes els dies:

 • Dimarts 13 i 27 de febrer i 5 de març de 16 a 19 h.
 • Dijous 22 i 29 de febrer i 7 i 14 de març de 16 a 19 h.
 • Dimecres 14 de febrer i 13 de març de 10 a 14 h.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el tríptic informatiu.

Per a més informació, podeu dirigir-vos per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General, Habitatge, Joventut
Habitatge jove
Habitatge jove
Habitatge jove
Habitatge jove
Habitatge jove
Habitatge jove

Arxius adjunts