Portada > Actualitat > Notícies > Els centres educatius preparen les jornades de portes obertes per a la preinscripció del curs 24-25

Els centres educatius preparen les jornades de portes obertes per a la preinscripció del curs 24-25

30/01/2024

L'Escola Ronçana les farà el 2 i el 5 de març; La Sagrera, el 23 de febrer a la tarda i l'IES La Vall del Tenes, el 21 i 22 de febrer a la tarda

Les dues escoles de Primària de Santa Eulàlia de Ronçana i l'Institut La Vall del Tenes preparen les jornades de portes obertes per a les famílies que hi estiguin interessades i vulguin fer la preinscripció per al curs 2024-2025.

L'Escola Ronçana farà una jornada de portes obertes el dissabte 2 de març al matí. Les famílies podran assistir a una xerrada informativa a les 10 h i fer una visita guiada al centre. El dimarts 5 de març es faran visites guiades a l'escola en horari lectiu, amb visites concertades prèviament trucant al 93 844 81 85. Per a més informació, podeu visitar la pàgina web https://agora.xtec.cat/escolaroncana/

En el cas de l'Escola La Sagrera, les visites es realitzaran el divendres 23 de febrer a partir de les 15.10 h, amb una visita al centre i una sessió informativa a les 16 h. Cal inscripció prèvia a través de la pàgina web. Si en voleu més informació, podeu contactar amb el centre al telèfon 93 844 92 75 o visitar el seu web https://agora.xtec.cat/esc-lasagrera/

Per als i les alumnes d'ESO de l'IES La Vall del Tenes, la jornada de portes obertes tindrà lloc en dos dies: el dimecres 21 de febrer i el dijous 22 de febrer a les 17.30 h. Per a més detalls, podeu trucar al 93 844 82 25 o visitar la pàgina web www.iesvalltenes.cat

 

Per a més informació consulteu la pàgina web del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: Educació
Jornada portes obertes 2024
Jornada portes obertes 2024

Arxius adjunts