Portada > Actualitat > Notícies > Una vuitantena de cavalls i 15 tractors participen dels Tres Tombs

Una vuitantena de cavalls i 15 tractors participen dels Tres Tombs

05/02/2024

Santa Eulàlia va viure diumenge una de les edicions més multitudinàries de la festa

Aquest diumenge al matí, Santa Eulàlia de Ronçana va viure una nova edició dels Tres Tombs, enguany una de les festes amb més participació, ja que s'hi van aplegar uns 80 cavalls, entre muntures i carruatges, i 15 tractors.

Organitzada pels Amics del Cavall, amb el suport econòmic de Ronçana Comerç Actiu, la festa dels Tres Tombs va comptar amb participants del poble, però també de municipis veïns com Bigues i Riells, la Garriga, les Franqueses i, fins i tot, de Blanes o Montblanc.

Després de l'esmorzar de bon matí a La Fàbrica, la cercavila va enfilar fins a l'església, on, acabada la missa, es va fer el tradicional repartiment de panets de Sant Antoni i la benedicció dels animals.

 

Arxivat a: Festes
Tres Tombs
Tres Tombs
Tres Tombs
Tres Tombs
Tres Tombs
Tres Tombs
Tres Tombs