Portada > Actualitat > Notícies > Forma part del projecte "Llegim el riu" per preservar el Tenes

Forma part del projecte "Llegim el riu" per preservar el Tenes

07/02/2024

Santa Eulàlia forma part del projecte de ciència ciutadana, que arrenca amb una reunió informativa el 29 de febrer a la Biblioteca

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana fa una crida a la població per formar part del grup local de ciència ciutadana amb el projecte "Llegim el riu", el qual té com a objectiu principal contribuir a la preservació del riu Tenes.

"Llegim el riu" busca implicar la ciutadania en la creació de polítiques públiques per gestionar i conservar el patrimoni fluvial. Per aquest motiu, les persones que hi participin contribuiran en la recollida de mostres pel projecte.

Apunta't a la primera reunió informativa

Aquelles persones que hi estiguin interessades formaran part del grup local, que es constituirà durant la primera reunió informativa. La trobada tindrà lloc el dijous 29 de febrer a les 18.30 h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. Cal apuntar-s'hi abans del 23 de febrer a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Les places per formar part del grup són limitades i cal ser major d'edat.

 

"Llegim el riu" és un projecte transversal de la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, els ajuntaments i les biblioteques municipals. La iniciativa es farà a través de l’eina de ciència ciutadana RiuNet del grup de recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona i amb la col·laboració de l’associació Hàbitats i la Fundació Rivus.

Arxivat a: Cultura, Medi Ambient
Llegim el riu
Llegim el riu

Arxius adjunts