Portada > Actualitat > Notícies > Unes 900 persones assisteixen a la rua de Carnestoltes, amb gairebé 400 participants inscrits al concurs

Unes 900 persones assisteixen a la rua de Carnestoltes, amb gairebé 400 participants inscrits al concurs

13/02/2024

Els Blaus, disfressats de fons marí, guanyen el premi a la millor Comparsa i a la millor Carrossa

Unes 900 persones van assistir dissabte a la tarda a la rua de Carnestoltes de Santa Eulàlia de Ronçana. Tot i l'amenaça de pluja, finalment la celebració es va poder fer com estava previst i les disfresses van poder sortir al carrer. Les 388 persones inscrites al concurs de disfresses van poder lluïr la feina feta durant setmanes, entre elles, 3 persones a la categoria individual, 6 grups, 6 comparses i 5 carrosses. A més, els 30 inscrits al concurs infantil a la categoria individual i els 11 grups que van participar a la tarda.

Neptú i el fons marí de la colla dels Blaus es va emportar el primer premi a la millor Comparsa i també a la millor Carrossa. Els Grocs, vestits d'extraterrestres, van quedar segons a la categoria de Comparsa i tercers a la de Carrossa. La colla dels Verds van completar el podi de les comparses, disfressats de dracs, i les Rentadores van ser segons per la carrossa de la bugada, alhora que també van quedar segons a la categoria de millor Grup. El premi se'l van endur Els tronats, vestits de pastís de casament, i en tercera posició van quedar Flying free, que anaven de mosques.

En individual, el primer classificat va ser en Jan (dorsal 100); el segon, en Jaume (102) i el tercer, en Víctor (101).

 

 

Arxivat a: Festes
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024
Carnestoltes 2024