Portada > Actualitat > Notícies > Avui es posen a la venda els tiquets de la Calçotada popular del 2 de març

Avui es posen a la venda els tiquets de la Calçotada popular del 2 de març

15/02/2024

Es poden adquirir a La Fàbrica i a l'OAC (pagament només amb targeta) i tenen un cost de 15 euros els adults i 7 euros els infants

A partir d'avui ja es poden adquirir els tiquets per a la 31a edició de la Calçotada popular, que tindrà lloc el dissabte 2 de març a les 14 h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Els tiquets es poden comprar al mateix centre cívic i a l'OAC de l'Ajuntament (només pagament amb targeta), per un preu de 15 euros els adults i 7 euros els infants. El menú inclou calçots, mongetes amb botifarra i cansalada, postres, vi i aigua.

Es podran adquirir els tiquets fins a esgotar existències (350 persones).

Santa Eulàlia Camina ha organitzat per aquell dia una caminada popular. La sortida començarà a les 9 h des de La Fàbrica i serà una caminada d'entre 6 i 7 km per descobrir els racons del poble. La inscripció és gratuïta.

Després del dinar, hi haurà una cantada d'havaneres a càrrec de Nous Indrets i l'actuació de Black Boys, mentre es podrà prendre rom cremat.

Arxivat a: Festes
Calçotada 2024
Calçotada 2024

Arxius adjunts