Portada > Actualitat > Notícies > Els cossos de Policia Local i els ajuntaments de la Vall del Tenes celebren una primera reunió de treball

Els cossos de Policia Local i els ajuntaments de la Vall del Tenes celebren una primera reunió de treball

21/02/2024

L'objectiu de la trobada és unificar recursos i esforços entre les quatre policies

Ahir al matí va tenir lloc la primera reunió de treball entre les quatre policies locals i els quatre ajuntaments de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, que inclou Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall, municipi que va acollir aquesta primera cita.

L’objectiu d’aquesta trobada és començar a posar els fonaments per tal que els quatre cossos puguin unificar recursos i esforços per tal de millorar l’atenció cap a la ciutadania i la seguretat, ser més eficients, disposar de més material i compartir experiències en la gestió dels mateixos cossos policials.

A la trobada hi han assistit els alcaldes dels quatre municipis i algun regidor: Ferran Ballestà i Josep Calvet, de Lliçà de Vall; Ignasi Simón, de Lliçà d’Amunt; Francesc Bonet, de Santa Eulàlia de Ronçana i Joan Galiano, de Bigues i Riells del Fai. Tots ells han estat acompanyats pels quatre caps de policia dels seus respectius municipis.

Arxivat a: Alcaldia, General, Governació
Reunió Policies Locals