Portada > Actualitat > Notícies > Un grup de voluntaris recull mostres al Tenes pel projecte "Llegim el riu"

Un grup de voluntaris recull mostres al Tenes pel projecte "Llegim el riu"

14/05/2024

La iniciativa de ciència ciutadana vol preservar el riu Tenes al seu pas per Santa Eulàlia

Un grup local de persones voluntàries de Santa Eulàlia de Ronçana ha format part del projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu", amb l'objectiu de contribuir a la preservació del riu Tenes al seu pas pel municipi. Ja han fet les sortides al riu per recollir mostres i aviat es farà el tancament del projecte per conèixer-ne els resultats.

"Llegim el riu" busca implicar la ciutadania en la creació de polítiques públiques per gestionar i conservar el patrimoni fluvial. Es un projecte transversal de la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, els ajuntaments i les biblioteques municipals. La iniciativa s'ha fet a través de l’eina de ciència ciutadana RiuNet del grup de recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona i amb la col·laboració de l’associació Hàbitats i la Fundació Rivus.

Arxivat a: Medi Ambient
Llegim el riu
Llegim el riu
Llegim el riu
Llegim el riu
Llegim el riu