El Consell Comarcal del Vallès Oriental publica un catà leg amb els productors artesans de la comarca
El Consell Comarcal del Vallès Oriental (CCVO) ha elaborat, amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, el "Catà leg de productors artesans del Vallès Oriental", un recurs en lÃnia que inclou informació de 66 productors amb referències als distintius de qualitat i els productes destacats que es poden comprar. Al catà leg s'hi inclouen cinc productors de Santa Eulà lia: Forn de pa Sant Antoni, Can Burguès, Can Galderic, El Molà d'en Vendrell i el Parc de les Olors.
Aquesta eina actualitza els productors i artesans que ja sortien a l'anterior edició del catà leg, presentada el 2015, per oferir un catà leg més à gil i proper que ajudarà a conèixer al comerç i la restauració la varietat de productes de molta qualitat que s'elaboren a la comarca. Alhora, facilita que productors i elaboradors puguin vendre el seu producte directament i sense intermediaris a cuiners, restaurants i botigues especialitzades.
Els productes es classifiquen en 10 categories: begudes (vins, caves i cerveses), carn fresca i embotits, pa, pastes i ous, fruits secs, productes d'horta i del camp, là ctics, pastisseria i xocolateria, Oli Vera del Vallès, conserves i associacions de productors. A més, es poden trobar agrupats per productes amb denominació d'origen, els productes tradicionals i els segells distintius i de qualitat. El Catà leg també inclou una breu presentació de l’empresa de cada productor (tots els productors i elaboradors que hi surten formen part de la Xarxa Productes de la Terra), quin producte tenen, el contacte, les xarxes socials i quins serveis ofereixen (visites guiades, parades a mercats setmanals o a fires, etc). També s’ofereix un mapa interactiu de la comarca amb la informació dels productors de cada municipi i agrupats per famÃlies.