Alcaldia

Francesc Bonet Nieto
Francesc Bonet Nieto
Bonet, reelegit alcalde el juny de 2019
Bonet, reelegit alcalde el juny de 2019

Com a resultat de les eleccions del dia 26 de maig de 2019, el dia 15 de juny es va constituir l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, amb 13 regidors i el nomenament del Sr. Francesc Bonet Nieto (Poble Unit) com alcalde del municipi.

Biografia de Francesc Bonet Nieto

- Nascut a Santa Eulàlia de Ronçana, l’any 1977, casat i amb dos fills.

- Va estudiar EGB a l’Escola Ronçana, i a l’Institut La Vall del Tenes.

- És diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Vic.

- Ha treballat a l’empresa familiar Transports Bonet realitzant tasques de gestió, coordinació i transport.

- Debuta com a regidor de CiU, l’any 2012, al capdavant de les regidories d’Esports i Joventut.

- Ha estat escollit alcalde de Santa Eulàlia durant les legislatures 2015-2019 i 2019-2023, per la candidatura de Poble Unit. Està al càrrec de les regidories d'Alcaldia, Governació, Urbanisme i Obres i Serveis.

- Gran aficionat al motor, al ciclisme i als esports en general. Actualment és President del MotoClub Ronçana.

Salutació de l'alcalde

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Espero i desitjo que aquest mitjà d’informació i comunicació sigui de gran utilitat, tant pels veïns i veïnes del nostre municipi com per totes aquelles persones que busquin informació del nostre poble. L’Ajuntament a un clic!, amb aquesta web pretenem simplificar els tràmits administratius i que la relació dels ciutadans amb l’Ajuntament pugui ser més fàcil i eficient.

El juny del 2019, el grup municipal Poble Unit vam començar el nostre segon mandat, essent la transparència un dels nostres grans objectius. La transparència en la gestió pública ha de ser una prioritat, i per aquest motiu busquem una evolució constant de la forma i el contingut de la nostra pàgina web, podent assolir així aquest objectiu de donar transparència a la nostra gestió.

Us animo, doncs, que utilitzeu les eines i la informació que aquesta pàgina us oferirà i en sigueu actors principals. Estic a la vostra disposició i serà un plaer rebre els vostres comentaris i suggeriments, que podeu fer a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

- Històric d'Alcaldes de Santa Eulàlia de Ronçana