Caminem!

“Caminem!” és una activitat organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Eulàlia oberta a tots els ciutadans del poble majors de 18 anys. Són caminades d’una hora, dirigides per un monitor, i on es realitzen per dins del municipi de Santa Eulàlia, per camins d’asfalt i de sorra, de dificultat mitjana i ritme de treball intens. És una activitat gratuïta i es realitza seguint el calendari escolar.

Condicions de participació a l'activitat "Caminem!":

- Ser major de 18 anys.

- No cal inscripció prèvia.

- És obligatori l'ús de mascareta i mantenir les distàncies de seguretat per Covid-19. Cal seguir els protocols Covid.

- Seguir les indicacions del monitor que dirigeix l’activitat.

- Estar afiliat a la Seguretat Social o disposar d’una cobertura d’accidents.

- No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi la pràctica esportiva, ni impliqui que el fet de practicar-la suposi cap risc.

- Els participants assumeixen la responsabilitat derivada de qualsevol accident o perjudici causat per motius de salut, i/o derivat d’accions individuals al marge de les indicacions del monitor, així com de pèrdua o deteriorament d’objectes personals.

L’organització es reserva el dret de no iniciar, modificar o anul·lar l’activitat si el nombre de participants no cobreix el mínim previst, si el seu funcionament es considera que no compleix amb els objectius establerts o per qualsevol altra causa que impedeixi tirar endavant l’activitat amb les condicions de seguretat adequades.

Caminem 2024-25
Caminem 2024-25

Arxius adjunts