Portada > Actualitat > Notícies > El Mercat Setmanal de Santa Eulàlia recupera la ubicació habitual

El Mercat Setmanal de Santa Eulàlia recupera la ubicació habitual

15/11/2022

A partir del dissabte 26 de novembre tornarà al carrer Mare de Déu de la Salut

Al llarg del transcurs de les obres de la plaça Onze de Setembre, set parades del mercat setmanal es van traslladar de manera permanent al Camí de Can Torras, a continuació de la resta de parades que es van mantenir al carrer Verge de la Salut. Donat que les obres de la plaça ja han finalitzat i ja es va dur a terme la inauguració el passat dissabte 12, està previst que el dissabte 19 de novembre sigui el darrer amb aquesta ubicació i que a partir del dissabte 26 de novembre el Mercat Setmanal de Santa Eulàlia de Ronçana recuperi l'emplaçament habitual al carrer Mare de Déu de la Salut. L'horari seguirà com fins ara, cada dissabte de 8 del matí a 2/4 de 3 del migdia.

 

Arxivat a: General, Promoció Econòmica
mercat setmanal 2022
Mercat setmanal