Portada > Actualitat > Notícies > S'estrena la remodelada plaça Onze de Setembre

S'estrena la remodelada plaça Onze de Setembre

14/11/2022

Santa Eulàlia va inaugurar aquest dissabte la nova plaça amb un acte obert a tothom i un concert-vermut

Aquest dissabte, 12 de novembre, al migdia va tenir lloc l'acte d'inauguració de la remodelada plaça Onze de Setembre, al qual hi van assistir unes 400 persones. L'acte va començar amb la tallada de la cinta per part de membres de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i l'estudi d'arquitectura Barri Studio, encarregat del projecte. Després, els assistents van poder gaudir d'un vermut per part de La Bimba mentre podien escoltar les actuacions de Dystopia i De Cara a la Pared.

La plaça es vol convertir en un lloc on estar en pau amb la família i els amics i, alhora, ser un espai versàtil i multifuncional on celebrar fires i esdeveniments de tota mena. La nova plaça disposa d'una vegetació que embolcallarà els diferents espais, tot complementant les espècies d’arbrat existent amb espècies autòctones que contribuiran a la biodiversitat de la zona. El projecte "Un bosc espès", de Barri Studio, és el resultant d'un procés participatiu on la ciutadania va poder votar la proposta que més els agradava. L'empresa constructora encarregada d'executar el projecte ha estat Obres i Paviments Llovet.

Els gairebé 1.500 metres quadrats de la plaça i els 435 del tram adjacent del carrer Mare de Déu de la Salut conformen la nova plaça, que compta amb una zona infantil delimitada, una guingueta, un escenari, nou enllumenat, una font d’aigua, l’escultura de l’Onze de Setembre i també amb una zona lliure d’elements arquitectònics. Precisament, aquesta nova distribució permetrà que la plaça esdevingui un lloc significatiu i de punt de trobada per a la gent de Santa Eulàlia, on s’hi puguin celebrar actes, esdeveniments, fires i festes de tota mena.

 

Podeu visualitzar totes les fotografies de l'acte a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament en aquest enllaç (fotos d'Àngel Bravo).

Arxivat a: General
Inauguració plaça Onze de Setembre
Inauguració plaça Onze de Setembre
Inauguració plaça Onze de Setembre
Inauguració plaça Onze de Setembre
Inauguració plaça Onze de Setembre
Inauguració plaça Onze de Setembre
Inauguració plaça Onze de Setembre
Inauguració plaça Onze de Setembre
Inauguració plaça Onze de Setembre