Portada > Actualitat > Canal SET

Canal SET

Canal SET és la televisió local de Santa Eulàlia de Ronçana. Va néixer l’any 1991 i funciona com una televisió comunitària amb una trentena de col·laboradors i treballadors. Cada dilluns s’emet una nova edició del ‘SET Informa’, l’informatiu setmanal de la cadena on es repassa l’actualitat del municipi. La programació es complementa amb reportatges i programes temàtics de cuina, divulgació, cultura, curiositats, medi ambient... Alguns d’ells en col·laboració amb d’altres entitats de Santa Eulàlia de Ronçana. Durant l’any s’enregistren íntegrament alguns esdeveniments destacats com obres de teatre, debats, actes de la Festa Major, competicions esportives o els Premis Tardor. La televisió local de Santa Eulàlia també compta amb projectes d’alfabetització mediàtica amb l’Escola Ronçana, l’Escola la Sagrera, l’Institut la Vall del Tenes i la Cooperativa Apindep Ronçana.

La programació de Canal SET es pot seguir a través de la TDT, per internet canalset.cat o a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

La televisió està sempre oberta a la incorporació de noves persones col·laboradores que tinguin ganes de formar part de Canal SET. Per fer-ho, només cal contactar a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)