Portada > Actualitat > Notícies > Dilluns començaran les obres del pas de vianants semaforitzat a la cruïlla entre la Ctra. de Terrassa a Mataró i el Camí de Caldes

Dilluns començaran les obres del pas de vianants semaforitzat a la cruïlla entre la Ctra. de Terrassa a Mataró i el Camí de Caldes

01/12/2023

El trànsit es veurà afectat durant el transcurs dels treballs, que es preveu que tinguin una durada de dos mesos

El proper dilluns 4 de desembre s'iniciaran les obres de pacificació de la Carretera 1415b amb el Camí de Caldes, que consistiran en la instal·lació d'un pas semafòric per crear un itinerari segur entre la Vall i Can Maspons. Amb motiu d'aquestes obres, es donarà pas alternatiu en ambdós sentits de circulació.

Durant una jornada (de 8 a 18 h), data de la qual s'informarà amb antelació, el pas de vehicles al Camí de Caldes quedarà interromput i caldrà utilitzar un itinerari alternatiu. Aquest dia i per tal de continuar donant fluïdesa en els dos sentits de circulació, quedarà prohibit aparcar en ambdós costats dels carrers Vallespir (entre la C-1415b i el carrer Vallbona), Vallbona (entre Vallespir i Camí de Caldes), Lledó i Llardó.

El servei d'escombraries del porta a porta no s'interromprà i continuarà actiu els dies i hores convingudes.

El projecte consisteix en la instal·lació d'un pas de vianants semaforitzat a la Carretera de Terrassa a Mataró i, alhora, s'eixamplarà un tram de vorera del Camí de Caldes amb el lateral de la carretera en el seu costat nord.

L'empresa contractista és TEBANCAT, SL i la durada prevista de les obres és d'uns dos mesos.

Des de l'Ajuntament es demana als usuaris habituals d'aquest vial la màxima comprensió per les molèsties que puguin sorgir mentre es duguin a terme aquests treballs.

Arxivat a: Mobilitat, Obres i Serveis, Urbanisme
Projecte pas semafòric
Projecte pas semafòric