Portada > Actualitat > Notícies > El Consell de Medi Ambient debat sobre la sequera

El Consell de Medi Ambient debat sobre la sequera

28/02/2024

L'Ajuntament repartirà un tríptic informatiu i iniciarà una sèrie d'accions que es publicaran a www.ser.cat/actualitat/sequera

Santa Eulàlia va celebrar ahir al vespre una nova edició del Consell de Medi Ambient, que va reunir regidors i regidores, tècnics i tècniques municipals i representants de diverses associacions de veïns per parlar de com el municipi afronta la sequera.

A la reunió es va explicar la nova Ordenança de sequera, la qual entrarà en vigor al març i permetrà al Consistori implantar mesures pel que fa a la regulació dels usos de l'aigua, entre les quals hi ha sancions a aquells usuaris que facin un consum excessiu d'aigua.

Les persones assistents van debatre sobre les accions que s'estan duent a terme des de l'Ajuntament i van fer propostes per conscienciar a la ciutadania sobre la importància d'estalviar aigua i sobre la gravetat de la situació actual. En els propers dies, les llars de Santa Eulàlia rebran un tríptic informatiu amb 10 consells per estalviar aigua a casa i l'explicació del que s'està fent des del Consistori per afrontar la sequera, entre altres. Trobareu el document adjunt a aquesta notícia.

A més, s'ha creat a la pàgina web municipal un apartat específic de la sequera que s'anirà actualitzant amb informació destacada, notícies, recursos i enllaços d'interès. Es pot consultar a: www.ser.cat/actualitat/sequera

Arxivat a: Comunicació, Medi Ambient, Sequera
Consell Medi Ambient
Tríptic sequera (febrer 2024)
10 consells per reduir el consum d'aigua a casa
Consell Medi Ambient
Consell Medi Ambient

Arxius adjunts