Nous cursos en seguretat alimentària per a comerços, bars, restaurants i ciutadania en general

Dijous, 24 d’octubre de 2024
El primer és sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i el Pla de prevenció i reducció del malbaratament alimentari i el segon, de manipulació d'aliments

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, amb la Diputació de Barcelona i PIMEC, organitza tres sessions formatives en seguretat alimentària, destinades tant a professionals de comerços, bars i restaurants com a la ciutadania en general.

Els cursos son gratuïts i es realitzaran per videoconferència.

El primer curs consta de dos blocs: tractarà les "Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries"  i el "Pla de prevenció i reducció del malbaratament alimentari". Tindrà lloc dilluns 11 de novembre de 8.30 a 12.30 h.

El segon curs és sobre "Manipulació d'aliments" i es realitzarà dilluns 18 de novembre de 8 a 12 h.

En ambdós casos, les places son limitades i cal inscripció prèvia. Aquesta es pot formalitzar a través de l'app de l'Ajuntament (apartat "Inscripcions") o bé en aquests dos enllaços: recursos.ser.cat/cursintolerancies i recursos.ser.cat/cursmanipulacio

Darrera actualització: 20.02.2025 | 20:25