App mòbil

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana disposa d'una app mòbil que té per objectiu seguir connectant l'Ajuntament a les noves tecnologies i mantenir informada la ciutadania del municipi. L'app permet una interacció dinàmica i efectiva entre la ciutadania i el consistori. L'aplicació ja està disponible de forma gratuïta tant a Google Play com a l'iTunes d'Apple.

L'app de Santa Eulàlia ofereix informació sobre:

- Notícies: Últims successos relacionats amb Santa Eulàlia.

- Agenda: Esdeveniments culturals, esportius o corporatius que tindran lloc al municipi en el transcurs dels propers dies.

- Incidències: Possibilitat de notificar amb fotografies geolocalitzades a l’Ajuntament les incidències detectades a la via pública. Es pot fer una descripció de la incidència en qüestió, filtrar-la segons la categoria, adjuntar una fotografia i detallar on es troba la incidència a través de la geolocalització. Aquest missatge arribarà al gestor intern dels serveis tècnics de l’Ajuntament i es procedirà, en el cas que sigui possible, a la seva reparació.

- Avisos: Notificacions enviades des de l’Ajuntament per informar sobre fets d’última hora.

- Canal SET: Enllaç amb la pàgina web de la televisió local de Santa Eulàlia.

- Guia comercial: Es tracta de la guia comercial digital, on es troba la informació sobre empreses, comerços, serveis, productors i artesans del municipi.

 

L'Ajuntament també disposa de l'app de Residus per a les bonificacions per a l'ús de la deixalleria, que us podeu descarregar en aquests enllaços per a Android i Apple.

Nova app
Nova app

Arxius adjunts